SUPER PIZZA SERVICE LEEUWARDEN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 4253 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Super Pizza Service Leeuwarden. Meer weten? Ontdek meer

3 mrt 2024 om 20:49 Bezorger was 20min later. Datvind ik jammer
3 mrt 2024 om 20:14 Wat een slecht bedrijf is dit 2 uuren moeten wachten op bezorging elke keer had ze een smoesje . Pizza helemaal koud . Nou wens bedrijf s6 bestel er nooit weer
3 mrt 2024 om 18:52 Ik bestel al jaren bij deze pizzeria en altijd naar volle tevredenheid. Dus ik blijf hier ook bestellen
3 mrt 2024 om 8:13 Bestellen hier vaker helaas heel wisselvallig ! Dit x was de pizza goed belegd met shoarma en was de pizza heerlijk vers en knapperig !!
28 feb 2024 om 23:27 Heerlijk gegeten & snel bezorgd!
28 feb 2024 om 9:50 Misschien is de rest wel oké maar de patat en snacks zijn niet te eten… Ik kreeg koude patat en een koude frikandel na 75 minuten wachten en de kipnuggets waren veel te hard!
24 feb 2024 om 13:39 Echt lekker pizza. Ik wil jullie recept :))
24 feb 2024 om 2:38 kapsalon smaakt gewoon heerlijk en Patat zoals elke keer lekker door gebakken
23 feb 2024 om 21:06 Helaas was het pizzadeeg deze keer dik en niet echt door gebakken.
19 feb 2024 om 9:14 Hij was heerlijk
19 feb 2024 om 0:04 Eten was weer zoals gewoonlijk uitstekend. Ruim voor de afgesproken tijd bezorgd en dat op zondag!
17 feb 2024 om 20:22 Als je een hekel hebt aan eten klaar maken, zoek dan een andere job. In 1 woord: verschrikkelijk. @thuisbezorgd, waarom kan je zo'n toko niet bannen uit de lijst? Dankzij hun heeft mijn vrouw nu een voedselvergiftiging opgelopen